ΚΟΣΜΟΣ

Σκίουρος έστειλε στο νοσοκομείο δημοτικό σύμβουλο που κατηγορούσε το είδος του (pics)

Σκίουρος έστειλε στο νοσοκομείο δημοτικό σύμβουλο που κατηγορούσε το είδος του (pics)
Facebook/Howard Brookins Jr.

Δημοτικός σύμβουλος του Σικάγο μίλησε για τη νέα απειλή που αντιμετώπιζε η πολιτεία του και αυτή δεν ήταν άλλη από... σκίουρους, βίαιους σκίουρους που κατάστρεφαν τα καπάκι από τους σκουπιδοτενεκέδες.

Δυστυχώς για τον Howard Brookins Jr. η μοίρα τον έφερε αντιμέτωπο με αυτά τα «αιμοδιψή τέρατα» με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου μετά από «φρικιαστικό ατύχημα με ποδήλατο».

Ο Brookins έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στο μονοπάτι του Cal-Sag στις 13 Νοεμβρίου όταν ένας σκίουρος βρέθηκε στο διάβα του. Ο σκίουρος μπερδεύτηκε στις ακτίνες του ποδηλάτου με αποτέλεσμα ο δημοτικός σύμβουλος να εκτοξευτεί και να προσγειωθεί με τόση σφοδρότητα που έπαθε κρανιακά κατάγματα, έσπασε την μύτη του και μερικά δόντια.

Μια περαστική ειδοποίησε το ασθενοφόρο και ο καημένος Brookins βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μιάμιση βδομάδα.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο για τις πράξεις του σκίουρου μόνο να τον δω ως βομβιστή αυτοκτονίας, που έπαιρνε εκδίκηση», είπε ο δημοτικός σύμβουλος μιλώντας στη Chicago Tribune. Για να αναρρώσει πλήρως θα χρειαστεί ολόκληρους μήνες.

Στα μέσα Οκτωβρίου ο Brookins είχε παραπονεθεί πως «επιθετικοί σκίουροι» υπονόμευαν τις προσπάθειες του δημοτικού συμβουλίου. Ροκάνιζαν τα καπάκια από τους σκουπιδοτενεκές με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να φτάσει τις 300.000 δολάρια.

«Το θέμα είναι κάπως αστείο. Αλλά ξοδεύουμε πολλά χρήματα στην αντικατάσταση των καπακιών καθώς οι σκίουροι συνεχίζουν να τα τρώνε», είπε σύμφωνα με την Sun ο Brookins σε συνέλευση στις 21 Οκτωβρίου. Οι πολίτες ζητούσαν συνέχεια νέα καπάκια, αλλά οι σκίουροι τα είχαν διαλύσει σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Μετά το ατύχημα ο Brookins έγραψε στο Facebook ότι είναι καλά και θα χρειαστεί πολλά χειρουργεία για να «ξεπεράσει την ζημιά στο πρόσωπο και το άνω μέρος του σώματός» του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ