Φωτογραφίες κυμάτων που μοιάζουν με βουνά και κόβουν την ανάσα
Ο ωκεανός και η ωμή τεράστια δύναμή του μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μικρός και αδύναμος, ή ακόμα και να σας τρομάξει.
Ο Αυστραλός φωτογράφος Lloyd Meudell έχει αφιερώσει την καριέρα του στην φωτογράφιση των εντυπωσιακών κυμάτων του ωκεανού.
«Πάντα μου άρεσε η φωτογραφία και το surf» αναφέρει. «Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισα να φωτογραφίσω τα κύματα μέσα από τη δική μου ματιά»
Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στην περιοχή στην οποία ζει, τη νότια ακτή του New South Wales της Αυστραλίας.
Για αυτόν, το δύσκολο είναι να περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες, για κάθε λήψη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, ενώ είναι απίθανο το πως τα κύματα στις φωτογραφίες του Meudell μοιάζουν ορισμένες φορές με παγόβουνα.
Δείτε φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Instagram.
SPONSORED
ΚΚΕ για ουκρανικό drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις
13:57
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25