ΚΟΣΜΟΣ

Ζωγράφος μεταμόρφωσε το δωμάτιο ενός τετράχρονου σε έναστρο ουρανό!

Ζωγράφος μεταμόρφωσε το δωμάτιο ενός τετράχρονου σε έναστρο ουρανό!

Ο τετράχρονος Μπέντζαμιν αρνούνταν πεισματικά να κοιμηθεί στο δωμάτιο του, κάνοντας τους γονείς του να σκαρφίζονται κάθε δυνατό τρόπο για να τον πείσουν. Αυτό μέχρι το δωμάτιο του μικρού να μεταμορφωθεί στο απόλυτο όνειρο.

Ο Κρίσπιν Γιάνγκ Γουίλσον, φίλος του πατέρα του, σκέφτηκε να διαμορφώσουν το ταβάνι του δωματίου σε έναν ουρανό με λαμπερά αστέρια, που θα φώτιζε πάνω από το παιδί τα βράδια.

«Ο γιος του φίλου μου αρνιόταν να κοιμηθεί στο δωμάτιό του», είπε ο Γουίλσον στο BuzzFeed News και συμπλήρωσε: «ήθελε να πάω και να ζωγραφίσω το δωμάτιο, ελπίζοντας πως θα δελεάσει τον γιό του να κοιμηθεί εκεί».

Ο Γουίλσον μοιράστηκε με τους φίλους του στο Twitter όλη την διαδικασία της μεταμόρφωσης του δωματίου και πόσο όμορφο βγήκε τελικά το αποτέλεσμα. Η τελική φωτογραφία ανέβηκε στις 20 Νοεμβρίου και έχει γίνει retweet περισσότερες από 40.000 φορές μέσα σε επτά μέρες.

Ο ζωγράφος ενημέρωσε πως ο Μπέντζαμιν το λάτρεψε. Περιγράφοντας την σκηνή της αποκάλυψης έγραψε: «Δεν ήθελε το δωμάτιο του και ήταν έτοιμος να αρχίσει να φωνάζει. «(Οι γονείς του) έκλεισαν τα φώτα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θυμού υπήρχε σιωπή. Και μετά ένας αναστεναγμός και η ερώτηση: ‘ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;’»

«Είχε κολλήσει. Ανοιγόκλεινε τα φώτα και προσπαθούσε να καταλάβει που πάνε τα αστέρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ