ΚΟΣΜΟΣ

Το πρώτο ξενοδοχείο αφιερωμένο στο τζιν ανοίγει τις πόρτες του (pics)

Το πρώτο ξενοδοχείο αφιερωμένο στο τζιν ανοίγει τις πόρτες του (pics)
Instagram/@distilleryldn

Ένα ξενοδοχείο εξαιρετικά αφιερωμένο στο τζιν, το ποτό τζιν, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο Λονδίνο.

Το ξενοδοχείο Distillery θα κάνει τα εγκαίνια του στις 16 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τέσσερις ορόφους αφιερωμένους στην κατανάλωση τζιν και τρία δωμάτια-μπουτίκ που έχουν θέα στην υπαίθρια αγορά στον δρόμο Portobello.

Το ισόγειο είναι σχεδιασμένο ως «Δωμάτιο Ανάπαυσης» με βαρέλια τζιν και κρέμονται από το ταβάνι.

«Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια αξιόλογη συλλογή από παγκόσμια τζιν που έχουν παλαιωθεί σε χειροποίητα βαρέλια που κρέμονται πάνω από το μπαρ και από τα οποία θα σερβιριστούν άμεσα. Λόγω της παλαίωσης, που είναι σε εξέλιξη μέσα στα βαρέλια, κανένα ποτό δεν είναι το ίδιο με το άλλο», είπε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.

https://www.instagram.com/p/p

Ο πρώτος όροφος έχει ένα εστιατόριο τζιν-τόνικ και ένα μπαρ σχεδιασμένο για τον εορτασμό των κλασικών ποτηριών τζιν που έχουν μέγεθος μπολ. Οι πελάτες μπορούν να πιούν ένα ποτό του 1724, γαρνιρισμένο με πορτοκάλι, λεβάντα και νιφάδες κακάο.

Στον τρίτο και τελευταίο όροφο υπάρχει ένα δωμάτιο που λέγεται Boardroom, με ένα ακόμη μπαρ και τρεις μπουτίκ, κάθε μια από τις οποίες έχει το δικό της μίνι-μπαρ και πικ απ. Τα δωμάτια ξεκινούν από 125 λίρες την βραδιά.

Το Ginstitute, ένα μέρος που οι πελάτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους τζιν, μεταφέρθηκε επίσης στο ξενοδοχείο μαζί με το μουσείο τζιν που ταξιδεύει τους επισκέπτες στα 300 χρόνια ιστορίας του ποτού.

Ο ιδρυτής του ξενοδοχείου Ged Feltham είπε: «Ήδη έχουμε κρατήσεις από όλη την Ευρώπη ακόμη και την Νότια Αφρική – και η θετική ανταπόκριση στο πρότζεκτ είναι συγκινητική».

https://www.instagram.com/p/p

«Τα πιο ωραία σημεία είναι οι νέες και πρωτοποριακές ευκαιρίες που έχουν προκύψει από την δημιουργία. Είμαστε υπερήφανοι και ανυπομονούμε (να δεχθούμε) τους πελάτες μας από όλο τον κόσμο με καταπληκτικό τζιν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ