Πατέρας τενίστριας πέθανε την ώρα που η κόρη του έπαιζε στον τελικό
Μία ανείπωτη τραγωδία έζησε η τενίστρια από την Χιλή, Ντανιέλα Σαγκουέλ, καθώς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της που την παρακολουθούσε από την κερκίδα, πέθανε.
Ο αγώνας είχε ξεκινήσει. Η 24χρονη τενίστρια αντιμετώπιζε την Πάουλα Κριστίνα Γκονσάλες στον τελικό και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Κέρδισε με 1-0 σετ και ήταν δύο game μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Στις κερκίδες βρισκόταν ο πατέρας της ο οποίος την εμψύχωνε και παρακολουθούσε την προσπάθειά της.
Όμως, δυστυχώς, ξαφνικά πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Ο Χόρχε Σαγκουέλ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες.
Στην είδηση του θανάτου του πατέρα της η 24χρονη ξέσπασε σε λυγμούς και, όπως ήταν φυσικό, εγκατέλειψε τον αγώνα.
Βρετανία: Ταξιδιωτική οδηγία από το Φόρεϊν Όφις για τουλάχιστον 18 χώρες - Ανάμεσά τους η Κύπρος
10:37
Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου οδηγού στην Ηλεία - Πήρε το αμάξι της μητέρας του
10:34
Τι είναι η μέθοδος «SMS Blaster Attack» που χρησιμοποιούσαν οι Κινέζοι «ψαρεύοντας» λογαριασμούς
10:29
Χάος στο μετρό του Τόκιο από διακοπή ρεύματος - Χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στους σταθμούς (vids)
10:19