ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί η όμορφη σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν εξόργισε τον κόσμο (vid)

Γιατί η όμορφη σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν εξόργισε τον κόσμο (vid)
Instagram

Το όνομά της είναι Tatiana Navka και είναι σύζυγος του εκπροσώπου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Dmitry Peskov.

Είναι αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Ρωσία. Τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των Μέσων Ενημέρωσης αλλά όχι για καλό λόγο.

Η Tatiana συμμετέχει στο σόου «Ice Age», το αντίστοιχο «Dancing With The Stars» της Ρωσίας. Στο τελευταίο επεισόδιο το χορευτικό είχε θέμα το Ολοκαύτωμα. Βασίστηκε στη βραβευμένη ιταλική ταινία του 1997, «Η ζωή είναι ωραία» και αφηγείται την ιστορία ενός Εβραίου πατέρα ο οποίος προσπαθεί να κρύψει από τον γιο του τη φρίκη του Ολοκαυτώματος, με χιούμορ και παιχνίδια.

Η Tatiana και ο παρτενέρ της Andrei Burkovsky, φόρεσαν την μαυρόασπρη στολή των κρατούμενων και το κίτρινο αστέρι του Δαυίδ.

https://www.instagram.com/p/p

Ο χορός της συζύγου του εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο Διευθυντής διεθνών υποθέσεων του Συμβούλιου για τα ζητήματα των Εβραίων της Αυστραλίας, είπε στο CNN ότι βρήκε την παράσταση «απίστευτα άγευστη».

«Η έλλειψη σκέψης που τους οδήγησε στο να πάρουν αυτή την απόφαση είναι σχεδόν εξοργιστική» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η γνωστή κωμικός στις ΗΠΑ, Sarah Silverman έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου».

Ποια είναι η Tatiana Navka

Η όμορφη αθλήτρια γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1975. Το 2006 κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και τρεις φορές έχει στεφθεί η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης.

https://www.instagram.com/p/p

Ο πατέρας της είναι οικονομολόγος και έχει μία μικρή αδελφή την Natalia. Κατοικεί στη Ρωσία από το 1988.

https://www.instagram.com/p/p

Το 2000 παντρεύτηκε τον Ρώσο συνάδελφό της Alexander Zhulin. Απέκτησαν μία κόρη αλλά μετά από εννέα χρόνια χώρισαν.

https://www.instagram.com/p/p

Το 2014 απέκτησε άλλη μία κόρη με τον εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Dmitry Peskov. Παντρεύτηκαν το 2015 και τον γάμο τους τον κάλυψαν όλα τα ΜΜΕ της χώρας.

tatiana gamos 2
tatiana gamos1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ