Επικεφαλής Europol:Πιθανή νέα τρομοκρατική επίθεση το επόμενο διάστημα
Ως πιθανή κρίνει την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη εντός του προσεχούς διαστήματος ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουεϊνράιτ
«Οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα αφετέρου», είπε σε συνομιλία του με Βέλγους δημοσιογράφους ο κ. Γουεϊνράιτ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα De Tijd.
Εξαιτίας αυτού λοιπόν δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα τρομοκρατική επίθεση και μάλιστα κατά την διάρκεια των γιορτών.
«Η τρομοκρατική απειλή δεν περιορίζεται μόνο στη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο όπως και την Ιταλία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο επιθέσεων και στην Ισπανία και την Πορτογαλία», υπογράμμισε.
Στα άκρα Ισραήλ και Τουρκία με εκατέρωθεν κατηγορίες για γενοκτονίες και εποικισμούς
22:30
Μπαϊρακτάρ: «Η Γαλάζια Πατρίδα είναι ο κήπος της Τουρκίας, δεν θα αφήσουμε ούτε σταγόνα»
22:27
«Μπράβο, Λευτέρη»: Η ανάρτηση Μητσοτάκη για το χάλκινο μετάλλιο του «άρχοντα των κρίκων», Πετρούνια
22:20
«Δεν θυμάμαι τίποτα»: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο δράστης της επίθεσης σε 18χρονο στο Αγιο Δημήτριο
22:15