ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή αεροπλάνου: Αυτή είναι η Τσαπεκοένσε

Συντριβή αεροπλάνου: Αυτή είναι η Τσαπεκοένσε
Twitter

Λίγο πριν της 8 το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) ήρθε η είδηση της συντριβής αεροσκάφους τσάρτερ που είχε τελικό προορισμό το Μεντεγίν της Κολομβίας. Στο αεροσκάφος, μεταξύ άλλων, επέβαινε η αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας ποδοσφαίρου Τσαπεκοένσε, που θα αγωνιζόταν στον τελικό του Copa Sudamerica εναντίον της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Η ομάδα προέρχεται από το Τσαπέκο της επαρχίας Σάντα Καταρίνα και αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας.

Όλο το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους: Danilo, Gimenez, Rafael Lima, Neto, Josimar, Dener, Lourency, Gil, Bruno Rangel, Hyoran, Ananias, Marcelo Boeck (με θητεία στην Πορτογαλική Σπόρτινγκ), Marcelo, Mateus Caramelo, Lucas Gomes, Willian Thiego, Moises, Nenem, Kempes, Sergio Manoel, Nivaldo, Jackson Follmann, Claudio Winck, Demerson, Filipe Machado, Arthur Maia, Ailton Canela, Matheus Biteco, Rafael Bastos, Alejandro Martinuccio, Cleber Santana (με θητεία σε Ateletico Madrid και Mallorca), Alan Ruschel και Tiaguinho.

omada

(REUTERS/Paulo Whitaker)

Κατάφερε να επιτύχει την άνοδο το 2014 μετά από περισσότερες από τρεις δεκαετίες προσπαθειών και παρέμεινε σταθερά εκεί και το επόμενο έτος.

Το 2016 έγραψε ιστορία φτάνοντας στον τελικό του Copa Sudamerica, μετά την νίκη επί της Σαν Λορένσο ντε Αλμάγκρο.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ δείχνουν την χαρά των παικτών μετά την πρόκρισή τους, αλλά και την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο, πριν την απογείωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ