ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο θυμωμένος οδηγός: Γρονθοκόπησε, χτύπησε με φτυάρι και έφυγε

Ο πιο θυμωμένος οδηγός: Γρονθοκόπησε, χτύπησε με φτυάρι και έφυγε
Youtube/@Channel Americans

Αυτός είναι ο πιο θυμωμένος οδηγός που έχει καταγραφεί και κατέκτησε τον τίτλο με την αξία του και ένα φτυάρι που του άνοιξε τον δρόμο της «δημοσιότητας», αλλά και έσπασε μερικά τζάμια.

Ο οδηγός ξέχασε κάθε κανόνα καλής συμπεριφοράς και ξέσπασε πάνω σε άλλον οδηγό σε δρόμο κοντά στο Eccles του Greater Manchester, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα υλικό από κάμερα ασφαλείας προσπαθώντας να εντοπίσει τον δράστη. Οι εικόνες δείχνουν τους δύο άντρες, να διαφωνούν μετά από σύγκρουση των οχημάτων τους στις 9 Νοεμβρίου.

Ο καυγάς, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε όταν ο οδηγός του ενός οχήματος και ο συνοδηγός του ζήτησαν τα στοιχεία του άλλου για την ασφάλεια. Αυτό ήταν αρκετό για να φτάσει στα άκρα.

Αφού έπιασε τον οδηγό από τον λαιμό και τον στρίμωξε στο φορτηγό του, υποχώρησε, ανέβηκε στο όχημα του, αλλά δεν έφυγε. Το αντίθετο έβαλε μπρος, έκανε όπισθεν και χτύπησε το φορτηγό.

Και εκεί που φαντάζομαι θα λέτε κάπου εδώ τελειώνει, όχι, έχει και άλλο. Ο κύριος πήρε ένα φτυάρι, ανέβηκε στην ρόδα του φορτηγού και έσπασε το τζάμι του οδηγού.

«Η επίθεση ήταν απίστευτη, και έχει αποτυπωθεί με ευκρίνεια από την κάμερα ασφαλείας», είπε ο John Cavanagh του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

«Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού προσπαθούσαν απλά να πάνε στην δουλειά τους, όταν έπεσαν πάνω σε αυτόν τον άντρα, ατυχήματα συμβαίνουν και αυτοί προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον κατάλληλο τρόπο», συνέχισε και τόνισε:

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της οργής που θα αντιμετώπιζαν».

«Ζητάω από κάθε έναν που μπορεί να αναγνωρίσει τον οδηγό να μας ειδοποιήσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Ήταν μέρα και ο άντρας φαίνεται καθαρά, κάποιος πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ