ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η φάρσα που έκαναν κάτοικοι στην αστυνομία είναι ό,τι καλύτερο έχετε δει

Αυτή η φάρσα που έκαναν κάτοικοι στην αστυνομία είναι ό,τι καλύτερο έχετε δει
Facebook/Gardner Police Department

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και το αποδεικνύουν με τα όσα σκαρφίζονται. Αστυνομικό τμήμα του Κάνσας έδωσε μέσω του προφίλ του στο Facebook, φωτογραφίες από μια εξαιρετική απόδειξη αυτού.

Τι έγινε λοιπόν; Οι αστυνομικοί του Gardner Police Department προσπαθούσαν να σώσουν τους κατοίκους από πούμα που εντοπίστηκε στην περιοχή, όμως αντί για το κούγκαρ βρήκαν κάτι πολύ παράξενο.

Στις δύο κάμερες που είχαν τοποθετήσει για τον εντοπισμό του επικίνδυνου ζώου, αποτύπωσαν ανθρώπους ντυμένους ζώα.

«Σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε το επικίνδυνο ζώο βάλαμε δύο κάμερες για να δούμε την κίνηση στην περιοχή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως την περίοδο που ήταν στο σημείο, δεν βρέθηκε το πούμα. Αλλά εκπλαγήκαμε από κάποιες από τις εικόνες που πήραν (οι κάμερες)», αναφέρεται στην ανάρτηση του Gardner Police Department στο Facebook.

Οι αστυνομικοί έμειναν στην αστεία πλευρά της υπόθεσης και ευχαρίστησαν τους μεταμφιεσμένους που τους έδωσαν ένα λόγο να γελάσουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινώς τα άτομα πίσω απ΄ αυτό, καθώς μας έφτιαξαν την μέρα», γράφει ακόμη η ανακοίνωση και τονίζει πως η αστυνομία το μόνο που περίμενε να δει στις φωτογραφίες «ήταν εκατοντάδες φωτογραφίες κογιότ, αλεπούδων και ρακούν».

«Ευχαριστούμε τους πολίτες που είδαν τις κάμερες. Η προσπάθεια σας και η αίσθηση του χιούμορ σας εκτιμώνται ιδιαιτέρως».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ