ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ μέσω Twitter απαντά σε σατυρική εκπομπή

Ο Τραμπ μέσω Twitter απαντά σε σατυρική εκπομπή
REUTERS/ MARK KAUZLARICH

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, απάντησε ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στη σάτιρα την οποία δέχτηκε από τον ηθοποιό Άλεκ Μπόλντουιν, επειδή χρησιμοποιεί παρορμητικά το Twitter.

«Προσπαθώ να παρακολουθήσω το 'Saturday Night Live' - Δεν βλέπεται! Εντελώς μεροληπτικό, καθόλου αστείο και η ερμηνεία του Μπόλντουιν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Στην εκπομπή που μεταδόθηκε το Σάββατο, ο Μπόλντουιν, φορώντας ξανθιά περούκα, μιμείται τον δισεκατομμυριούχο να αναπαράγει στο Twitter, την ώρα που συνεδριάζει με τους αξιωματούχους της εθνικής ασφάλειας, ένα μήνυμα που είχε αναρτήσει ένας μαθητής Λυκείου.

«Γράφει τόσα μηνύματα στο Twitter», εξηγεί η σύμβουλός του Κελιάν Κόνγουεϊ, την οποία ερμηνεύει η ηθοποιός Κέιτ Μακίνον, «για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από τις συγκρούσεις συμφερόντων και τα τρομακτικά πρόσωπα που αποτελούν την κυβέρνησή του».

«Μα όχι», απαντά ο ψεύτικος Τραμπ, «το κάνω γιατί έχω άρρωστο μυαλό».

Ο Μπόλντουιν, από την πλευρά του, απάντησε εξίσου μέσω twitter στην οργισμένη αντίδραση του Τραμπ, γράφωντας: «Δώστε στη δημοσιότητα τη φορολογική σας δήλωση και θα σταματήσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ αντιδρά μέσω του λογαριασμού του, τον οποίο παρακολουθούν 16,5 εκατομμύρια χρήστες, σ' αυτή τη σατιρική εκπομπή που μεταδίδεται στο πλαίσιο της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής εκπομπής «Saturday Night Live» του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ