ΚΟΣΜΟΣ

19χρονη έστειλε ξεκαρδιστικό mail σε καθηγητή της μετά από χειρουργείο

19χρονη έστειλε ξεκαρδιστικό mail σε καθηγητή της μετά από χειρουργείο
Twitter/@jabbyo3

Φοιτήτρια έστειλε e-mail στον καθηγητή φιλοσοφίας της όντας υπό την επήρεια φαρμάκων μετά από επέμβαση και τo αποτελέσμα είναι απολύτως ξεκαρδιστικό.

Η Abby Jo Hamele, 19 ετών, φοιτά στο πανεπιστήμιο της Nebraska, και μετά από οδοντιατρική επέμβαση αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον καθηγητή της, Kevin Patton και να του ζητήσει μια παράταση στην ημερομηνία παράδοσης εργασίας.

Αυτό που δεν κατάλαβε η νεαρή είναι πως η κατάσταση της δεν της επέτρεπε να επικοινωνήσει με κανέναν και ιδιαίτερα με καθηγητές της.

Στο e-mail, που ανέβασε στο Twitter, ξεχνά κάθε κανόνα γραμματικής και συντακτικού, μοιραίο λάθος για μήνυμα σε καθηγητή φιλοσοφίας και μιλά με τόνο που δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση σε επίσημη αλληλογραφία.

Η Abby αποκαλεί τον Patton «κολλητό» της και του στέλνει την αγάπη της. Ευτυχώς για εκείνη όμως, κάπου μέσα στο mail αναφέρει πως έχει μόλις κάνει την επέμβαση.

Ο καθηγητής μιλώντας στο BuzzFeed News είπε πως βρήκε το μήνυμά της πολύ αστείο. Από την απάντησή του άλλωστε φαίνεται πως δεν παρεξήγησε την «ναρκωμένη» φοιτήτρια του.

Η 19χρονη ανέβασε στο Twitter και την απάντηση που έλαβε. Αυτό που ξεχωρίζει από την απάντηση του «κολλητού» Kevin είναι η ελπίδα που εκφράζει η ορθογραφία της νεαρής να είναι καλύτερη στην εργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ