ΚΟΣΜΟΣ

Ληστές επέστρεψαν σε 9χρονο το ποδήλατο του

Ληστές επέστρεψαν σε 9χρονο το ποδήλατο του
Facebook

Στη Βόρεια Ιρλανδία, ένα παιδί 9 ετών, ο Τζέιμς, θρηνεί τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του.

Ένα από τα πράγματα που είχε να θυμάται από αυτόν ήταν το ποδήλατο που του είχε κάνει δώρο. Ώσπου μια μέρα όμως χάθηκε από την αυλή σπιτιού του και μάλιστα λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Και έτσι, η μητέρα του Ούνα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook ένα συγκινητικό status, όπου ζητούσε από αυτόν ή αυτούς που πήραν το πολύτιμο ποδήλατο του γιου της, να το επιστρέψουν καθώς το παιδί έχει στεναχωρηθεί πολύ.

Όπως αναφέρει:

Έχετε προκαλέσει μεγάλο πόνο σε ένα παιδί που αύριο θα θυμηθεί ξανά τον πόνο που έζησε πέρυσι. Είναι ένας πόνος που κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώσει, ο πόνος της απώλειας. Και εσείς το κάνετε χειρότερο καθώς το ποδήλατο ήταν ένα δώρο από τον πατέρα του. Εάν έχετε έστω και λίγη καρδιά παρακαλώ να το επιστρέψετε.

Οι ληστές από ότι φαίνεται με κάποιο τρόπο είδαν το σπαρακτικό μήνυμα και το ποδήλατο επέστρεψε στη θέση και στον κάτοχό του τρεις μέρες αργότερα.

Και η Ούνα κατέγραψε την συγκινητική αυτή στιγμή ευχαριστώντας θερμά τους ανθρώπους που έκαναν repost το αίτημά της αλλά και εκείνον ή εκείνους που έκαναν αυτή την κίνηση και επέστρεψαν στον γιο της το αγαπημένο του αντικείμενο.

Και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ