ΚΟΣΜΟΣ

Call girls αποκαλύπτουν ένοχα μυστικά...

Call girls αποκαλύπτουν ένοχα μυστικά...
twitter / PlanetGreen

Έχετε φανταστεί ποτέ τι συναντούν οι κοπέλες που εργάζονται ως ερωτικές σύντροφοι; Για να πάρετε μια ιδέα, αξίζει να διαβάσετε μερικά από τα ποστ ιερόδουλων σε συγκεκριμένα φόρα στα οποία μοιράζονται τις περιπέτειές τους και δίνουν συμβουλές η μία στην άλλη.

Στο... ψητό, που έχει και το ενδιαφέρον, όπως αναφέρεται στη βρετανική Metro μια από τις κοπέλες μιλά για το ραντεβού της με τον πελάτη «που ήθελε να κάνει ντους».

«Ήρθε στο ραντεβού μας περίπου 15 λεπτά νωρίτερα και ζήτησε να κάνει ένα μπάνιο. Όταν βγήκε, του ζήτησα προκαταβολικά τα χρήματα και μου απάντησε ότι τα είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο. Υποτίθεται ότι πήγε να τα φέρει. Έφυγε τρέχοντας και δεν ξανανέβηκε ποτέ».

Η Κέιτι, από την πλευρά της, περιέγραψε μια ιστορία... ιδιαιτέρως περίεργη. «Ένας από τους πελάτες μου μού τηλεφωνούσε όλη την εβδομάδα και με ρωτούσε ποιο είναι το μέγεθος των ποδιών μου. Τελικά εμφανίστηκε μεθυσμένος και η βραδιά εξελίχθηκε σε παρωδία. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και ξεκινήσαμε πίνοντας ένα ποτό στο μπαρ. Καταλήξαμε στο αστυνομικό τμήμα. Αρχικά τσακώθηκε με τον πατέρα ενός κοριτσιού και στη συνέχεια έβρισε όλους τους θαμώνες».

Η Τάνια θυμάται τον «ευτραφή τύπο που έμοιαζε πολύ στον Έλβις Πρίσλεϊ και ο οποίος με αυστηρό ύφος μού ζητούσε πριν από κάθε ραντεβού να φροντίσω να έχω βρώμικα πόδια που να μυρίζουν όσο πιο άσχημα γίνεται... Μια από τις φορές, ζήτησε να πληρώσει λιγότερα γιατί ήθελε 'μόνο να παίξει με τα πόδια μου'».

Η Μελίσα, τέλος, αναφέρθηκε στον πελάτη που την κάλεσε στο τηλέφωνο και τη ρώτησε αν μπορούσε να έχει μαζί του στο ραντεβού ένα ζευγάρι μπότες. «Ήρθε και ο χώρος 'πλημμύρισε' από τη μυρωδιά του after shave του. Ήταν πολύ καλοντυμένος. Έσκυψε, με φίλησε, προσποιήθηκε ότι έκανε έμετο και έφυγε από το δωμάτιο ξενοδοχείου τρέχοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ