Παχουλός σκίουρος κόλλησε σε φρεάτιο και η εικόνα θα σας λιώσει
Ένας κόκκινος σκίουρος κόλλησε σε φρεάτιο στο Μόναχο και χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού για να σωθεί.
Αρχικά προσπάθησαν να τον βγάλουν αλείφοντας τον με λάδι για να γλιστρήσει.
Τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από τα δεσμά του όταν η υπηρεσία διάσωσης ζώων σήκωσε το καπάκι και έσπρωξε το κεφάλι του από την άλλη πλευρά.
Οι κάτοικοι της περιοχής που ο σκίουρος έζησε την περιπέτεια του τον ονόμασαν Olivio, από το oil (λάδι), που χρησιμοποίησαν για να τον απεγκλωβίσουν.

(Twitter/@ANAIS_special_K)
Όταν τελικά κατάφερε να βγει από την παγίδα του, τον τύλιξαν σε μια ζεστή πετσέτα και τον τάισαν. Υπάλληλοι σε τοπικό καταφύγιο ζώων ενημερώνουν πως ο Olivio αναρρώνει και τρώει κανονικά καρύδια.
«Ήταν σχεδόν νεκρός», είπε σε γερμανικά μέσα η Sabine Gallenberger από την Υπηρεσία Προστασίας Σκίουρων.
«Τώρα τρώει πολύ και κοιμάται όλη την ώρα».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30