ΚΟΣΜΟΣ

Η γλυκιά προσπάθεια να βγάλει οικογενειακά πορτρέτα με τον άντρα της στο Ιράκ

Η γλυκιά προσπάθεια να βγάλει οικογενειακά πορτρέτα με τον άντρα της στο Ιράκ
Facebook/Ashley Williams Sistrunk

Ο στρατιωτικός Brandon Sistrunk έχει σταλεί σε βάση στο Ιράκ και δεν μπορεί να περάσει τα Χριστούγεννα με την γυναίκα του Ashley και τα τέσσερα παιδιά τους. Όμως η σύζυγος του βρήκε τρόπο να τον συμπεριλάβει τουλάχιστον στις γιορτινές οικογενειακές φωτογραφίες.

Η Ashley έκανε φωτογράφιση με τα παιδιά στις ΗΠΑ και ο Brandon με την σειρά του έβαλε έναν συνάδελφό του να τον βγάλει μερικές πόζες.Η μητέρα πήρε όλες τις φωτογραφίες και με την βοήθεια του Photoshop έφτιαξε τα οικογενειακά πορτρέτα που τόσο ήθελε.

Μια από τις φωτογραφίες μάλιστα δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται! Όπως εξηγεί στα social media, o Brandon τράβηξε τουλάχιστον 15 πόζες για να μπορέσει να φτάσει στο αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει αγάπη.

«Το να έχεις ένα μέρος της καρδιάς σου στην άλλη άκρη του κόσμου να παλεύει για την χώρα σου σε φτάνει σε άλλο επίπεδο συναισθημάτων», είπε η Ashley στο τοπικό κανάλι του Κολοράντο KKTV 11.

«Λέμε στα παιδιά ‘Ναι, άλλα παιδιά έχουν τον μπαμπάκα τους σπίτι τώρα’. Αλλά ο μπαμπάς τους είναι εκεί και είναι σούπερ ήρωας, κρατά την χώρα ασφαλή και αυτό είναι σημαντικό – είναι σημαντική δουλειά».

Η ζωή της ως γυναίκα στρατιωτικού είναι δύσκολη τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένεια της. Ο Brandon ήταν σε αποστολή κατά την γέννηση τριών εκ των παιδιών τους.

Στο λογαριασμό της στο Instagram η ίδια εξηγεί πως η περίοδος των γιορτών είναι πάντα πολύ δυσκολότερη.

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή, αλλά με τον Brandon μακριά και τα παιδιά να παρακαλούν να έρθει σπίτι, δεν θα είναι το ίδιο. Ξέρω ότι υποτίθεται πως ‘ζούμε για το σήμερα’, αλλά εύχομαι και ξυπνήσω αύριο και να είναι τέλη Γενάρη».

Ευτυχώς ο Brandon θα επιστρέψει σπίτι του τον επόμενο χρόνο και η Ashley ανυπομονεί να ακούσει τα παιδιά τους να φωνάξουν και πάλι ξέφρενα «μπαμπάκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ