ΚΟΣΜΟΣ

Το εξαγριωμένο tweet του Τραμπ έφερε 13000 συνδρομητές στο Vanity Fair

Το  εξαγριωμένο tweet του Τραμπ έφερε 13000  συνδρομητές  στο Vanity Fair

Ένα εξαγριωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair ήταν αρκετό για να φέρει ρεκόρ εγγραφών στο περιοδικό εντός 24 ωρών. 13000 νέους συνδρομητές μέτρησε το περιοδικό.

Όλα ξεκίνησαν με την βιτριολική κριτική της πολιτικής συντάκτριας του Vanity Fair Τίνα Νγκούγιεν, σε βάρος του «Τραμπ Γκριλ», εστιατορίου ιδιοκτησίας του μεγιστάνα που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ.

Η κριτική δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού την Τετάρτη, στην οποία η Νγκούγιεν έγραφε μεταξύ άλλων:

«Το Τραμπ Γκριλ είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ», περιγράφοντας το γεύμα της, μαζί με άλλους συνδαιτημόνες της, ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».

«Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, αντιδρώντας μια μέρα μετά την δημοσίευση του άρθρου... κι έφερε 13.000 συνδρομητές στο περιοδικό μέσα σε ένα 24ωρο.

Capture

Μια εκπρόσωπος του εκδοτικού ομίλου Κοντέ-Ναστ (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα περιοδικά New Yorker, GQ, Vogue, Glamor και Wired) επιβεβαίωσε την πληροφορία που μετέδωσε ο ιστότοπος Folio, σύμφωνα με την οποία το περιοδικό απέκτησε επιπλέον 13.000 συνδρομητές μέσα σε ένα 24ωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ