Πυροβόλησαν τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα
Ο πρέσβης της Ρωσίας Αντρέι Καρλόφ (Andrei Karlov), πυροβολήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Άγκυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, ο πρέσβης βρισκόταν σε πολιτιστικό ίδρυμα της Άγκυρας, όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ένας ένοπλος άνδρας τον πλησίασε και τον πυροβόλησε.
Όπως αναφέρει ρεπόρτερ της Χουριέτ που βρισκόταν στο σημείο, ο δράστης μπήκε στον χώρο πυροβόλησε μία φορά στον αέρα και στη συνέχεια φώναξε "βγείτε όλοι έξω". Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να φύγουν από την αίθουσα ενώ ο δράστης σημάδευε τον Ρώσο πρέσβη.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τον πυροβολισμό ο ένοπλος έκανε μια ηχηρή αναφορά στο Χαλέπι. Την ίδια ώρα το CNN Turk κάνει λόγο για αρκετούς τραυματίες
O Καρλόφ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
«ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ»: Σε εφαρμογή το Πληροφοριακό Σύστημα - Τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
04:00
Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
03:00
Τι αλλάζει στην καταβολή συντάξεων του Μαρτίου λόγω της αργίας Καθαράς Δευτέρας
02:00
Επιδότηση μισθού από την ΔΥΠΑ: Ποιες επιχειρήσεις και ποιοι πολίτες δικαιούνται
01:00