ΚΟΣΜΟΣ

Οι μικροί πρίγκιπες της Βρετανίας κλέβουν (και πάλι) την παράσταση

Οι μικροί πρίγκιπες της Βρετανίας κλέβουν (και πάλι) την παράσταση
REUTERS/Andrew Matthews/Pool

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχασε την παραδοσιακή λειτουργία των Χριστουγέννων, λόγω ενός σοβαρού κρυολογήματος. Είχε, παρόλα αυτά, άξιους «αντιπροσώπους» που κατάφεραν αβίαστα να κλέψουν την παράσταση...

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, η σύζυγος και τα παιδιά τους παρέστησαν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, στην Εκκλησία του Αγίου Μάρκου, στο Ενγκλφίλντ του Μπερκσάιρ.

Όπως γίνεται συνήθως στις δημόσιες εμφανίσεις των χαριτωμένων μικρών, η Σάρλοτ στην αγκαλιά της μαμάς της κι ο αδερφός της Τζορτζ με τον μπαμπά του μονοπώλησαν την προσοχή των παριστάμενων, προκαλώντας "ομοβροντία" κλικ από τους φωτογράφους.

2016 12 25T132557Z 1763616719 RC162B139510 RTRMADP 3 CHRISTMAS SEASON ROYALS

REUTERS/Andrew Matthews/Pool

Την πριγκιπική οικογένεια συνόδευαν οι Μίντλετον – οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ, η αδερφή της Πίππα μετά του αρραβωνιαστικού, Τζέιμς Μάθιους και ο αδερφός της, Τζέιμς.

Οι Δούκες του Κέιμπριτζ επέλεξαν να περάσουν φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένεια της Κέιτ, αντί για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εξοχική κατοικία του Σάντρινγκαμ, στο Νόρφολκ.

Για την ιστορία, όπως παρατήρησαν τα βρετανικά μέσα, το κομψό πανωφόρι της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έμοιαζε με ένα που είχε φορέσει το 2012, το οποίο είχε διχάσει Τύπο και κοινωνικά δίκτυα. Καθώς, σύμφωνα με αξιωματούχους του Παλατιού ήταν χρώματος βουργουνδί, σύμφωνα με τους απανταχού γκουρού της μόδας, ήταν χρώματος καστανού...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ