ΚΟΣΜΟΣ

Δεύτερη Black Friday έζησαν στις ΗΠΑ

Δεύτερη Black Friday έζησαν στις ΗΠΑ
REUTERS/Kevin Coombs

Εκτός από την Black Friday, οι Ηνωμένες Πολιτείες έζησαν σε μια πιο light εκδοχή το ίδιο φαινόμενο κατά τη διάρκεια των ημερών με προσφορές εξαιτίας των Χριστουγέννων.

Πανικός, εκκενώσεις, συλλήψεις και χάος επικράτησε σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της χώρας καθώς η καταναλωτική φρενίτιδα χτύπησε και πάλι, με αφορμή την αγορά δώρων για τα Χριστούγεννα αλλά και των γιορτινών προσφορών.

Για παράδειγμα, οι αστυνομικοί στο Οχάιο αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σπρέι πιπεριού τη Δευτέρα κατά του συγκεντρωμένου πλήθους καθώς οι καταναλωτές πάλευαν κυριολεκτικά σε πολυτελές εμπορικό κέντρο σε προάστιο του Κλήβελαντ, όπως αναφέρει το FoxNews.

https://www.instagram.com/p/p

Έπειτα από τηλεφώνημα, με αναφορές για πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, διέλυσαν το πλήθος και προχώρησαν σε συλλήψεις για προσβολή των Αρχών. Όπλο δεν βρέθηκε αλλά η κατάσταση ήταν τεταμένη.

Στο Κονέκτικαν επίσης σημειώθηκαν συλλήψεις καθώς «έπεσε» ξύλο σε ένα εμπορικό κέντρο με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κτήριο και να γίνουν επίσης προσαγωγές. Υπεύθυνοι, σύμφωνα με το AP ήταν μια ομάδα νεαρών.

Και πολλά ακόμα εμπορικά κέντρα σε όλη τη χώρα αντιμετώπισαν τέτοιου είδους προβλήματα λόγω πολυκοσμίας.

Εκπτώσεις βλέπετε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ