Κωνσταντινούπολη: Βοήθεια στις τουρκικές αρχές από τις ΗΠΑ
Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε τη «φρικτή» επίθεση σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.
«Οι ΗΠΑ καταδικάζουν με τους πιο έντονους όρους τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη», τόνισε ο Νεντ Πράις, ένας εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας. «Οι ωμότητες αυτού του είδους, που διαπράττονται εναντίον αθώων, οι οποίοι πήγαν να γιορτάσουν το Νέο Έτος, υπογραμμίζουν τη βαρβαρότητα των δραστών», πρόσθεσε ο ίδιος.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την πολύνεκρη επίθεση σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης κι έδωσε εντολή στην κυβέρνησή του να προσφέρει βοήθεια στις τουρκικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Ο πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τις ζωές αθώων που χάθηκαν κι έδωσε οδηγίες στην ομάδα του να προσφέρει όποια βοήθεια απαιτείται στις τουρκικές αρχές και να συνεχίσει να τον ενημερώνει», κατά την ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.
Τραμπ και Νετανιάχου στη λίστα του Time με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους για το 2026
08:58
Τροχαίο με παράσυρση πεζής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
08:54
«Δεν γνωρίζουμε τίποτα για επικείμενες συνομιλίες με το Ισραήλ» λέει ο Λίβανος μετά την ανακοίνωση Τραμπ - Συνεχίζεται το σφυροκόπημα
08:51
Κεφαλονιά: Το ποινικό παρελθόν και οι ισχυρισμοί των συλληφθέντων - Γνώριμος στις Αρχές ο 26χρονος αρσιβαρίστας
08:39