ΚΟΣΜΟΣ

Εκτροχιασμός τρένου στη Νέα Υόρκη (pics&vid)

Εκτροχιασμός τρένου στη Νέα Υόρκη (pics&vid)
sophieaka / Instagram

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη καθώς εκτροχιάστηκε τρένο στον τερματικό σταθμό του Atlantic στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 103 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Αρκετοί από αυτούς έχουν μεταφερθεί ήδη σε νοσοκομεία της περιοχής ενώ στους υπόλοιπους δίνονται οι πρώτες βοήθειες.

Το τρένο της εταιρείας Long Island Rail Road (LIRR) έπεσε γύρω στις 08.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας), σε ώρα αιχμής, στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του τερματικού σταθμού Ατλάντικ που βρίσκεται στην καρδιά του Μπρούκλιν.

Πολλοί επιβάτες, που μίλησαν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο New York 1, περιέγραψαν ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και ότι ετοιμάζονταν να αποβιβαστούν όταν η αμαξοστοιχία τραντάχτηκε, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω πολλοί επιβάτες.

Οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Οι περισσότεροι εξ αυτών, που υπέστησαν μώλωπες, παρέμειναν καθισμένοι πιέζοντας με πάγο τα σημεία του σώματός τους που είχαν χτυπήσει.

Capture copy
https://www.instagram.com/p/p

Προς το παρόν οι αμερικανικές Αρχές δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία σχετικά με τα πιθανά αίτια του ατυχήματος. Η εταιρεία LIRR επισήμανε μονάχα ότι οι επιβάτες πρέπει να αναμένουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ