ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα δύο παιδιών πέθανε σε live μετάδοση στο Facebook (vid)

Μητέρα δύο παιδιών πέθανε σε live μετάδοση στο Facebook (vid)
Youtube/DaiLy NeWs

Την τελευταία της πνοή σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook άφησε μια 25χρονη μητέρα, μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Η Κιάνα Χέρντον αναμετέδιδε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν ξαφνικά το κινητό της έπεσε από τα χέρια. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν νεκρή.

Η μετάδοση γινόταν από ένα φιλικό σπίτι και εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος στο σημείο για να την βοηθήσει. Το κινητό της 25χρονης αναμετέδωσε όλο το περιστατικό μέχρι και τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε, την ώρα που ο γιος της ακουγόταν να φωνάζει πανικόβλητος.

Το πτώμα της βρέθηκε από φιλικό της πρόσωπο, περίπου μισή ώρα μετά το περιστατικό. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης της, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Ρίτσαρντ Χέρντον μιλώντας στο KARK κατηγόρησε εμμέσως όσους παρακολουθούσαν την σκηνή στο facebook και δεν έκαναν τίποτα για την κόρη του.

«Είναι απίστευτο να κάθεται κάποιος και να βλέπει ή να ακούει κάποιον να αφήνει την τελευταία του πνοή και να μην κάνει το παραμικρό».

«Μόλις το τηλέφωνο έπεσε και δεν το σήκωσε, έπρεπε να κάνουν κάτι», είπε με την σειρά της η αδελφή της, Κέισουν Μπράουν στη New York Daily News.

Η οικογένεια της 25χρονης αποκάλυψε πως η Κιάνα είχε πρόσφατα ενημερωθεί από τους γιατρούς της για προβλήματα στον θυρεοειδή, όμως περισσότερες απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ