Ταϊβάν: Πολιτικός κηδεύτηκε συνοδεία 50 εξωτικών χορευτριών (vid)
Πενήντα εξωτικές χορεύτριες συνόδευσαν πολιτικό από την Ταϊβάν, στην τελευταία του κατοικία. Οι χορεύτριες ανέβηκαν πάνω σε πολυτελή οχήματα και χόρεψαν καθόλη την διαδρομή προς την κηδεία.
Η τελετή έγινε την περασμένη Τρίτη και διοργανώθηκε από τον γιό του αποθανόντα, Tung Hsiang, που ήθελε να τιμήσει την αγάπη του πατέρα του για την ζωή. Στην Ταϊβάν τέτοιου είδους κηδείες είναι έθιμο.
Η παράδοξη αυτοκινητοπομπή της κηδείας έκλεισε τους δρόμους της πόλης Chiayi για περίπου δύο ώρες. Βίντεο και φωτογραφίες από το πρωτοφανές περιστατικό έχουν κάνει την είδηση viral.
Οι κυρίες χορεύουν υπό τους ήχους γνωστών επιτυχιών σε μια αυτοκινητοπομπή που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 οχήματα.
Ο Tung Hsiang ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης της πόλης Chiayi και πέθανε σε ηλικία 76 ετών τον Δεκέμβριο.
SPONSORED
Δικαστήριο της Ισπανίας απάλλαξε την Σακίρα από την κατηγορία της φορολογικής απάτης
14:54
Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρός 52χρονος από έκρηξη σε υποσταθμό ρεύματος
14:47
Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο από τη στιγμή που το όχημα του 44χρονου εμβολίζει το αυτοκίνητο των θυμάτων
14:39
Πανελλαδικές 2026: Πώς να διαχειριστείς τις τελευταίες ημέρες πριν τις εξετάσεις
14:35