ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί η μικρή κόρη του Ομπάμα δεν πήγε στην ομιλία του; Η ερώτηση που βασάνισε το twitter

Γιατί η μικρή κόρη του Ομπάμα δεν πήγε στην ομιλία του; Η ερώτηση που βασάνισε το twitter
REUTERS/Jonathan Ernst

Τα βλέμματα όλων των Αμερικανών ήταν στραμμένα στον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εκφώνησε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του από το Σικάγο. Το «αντίο» του είχε από όλα. Αποτίμηση των δύο θητειών του, παραλείψεις, χαμόγελα, ευχαριστίες, συγκίνηση.

Όμως υπήρξε και μία απουσία, σημαντική θα λέγαμε, αν αναλογιστούμε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει καλλιεργήσει το προφίλ του οικογενειάρχη.

Στις κερκίδες βρισκόταν η Μισέλ Ομπάμα, που δεν λείπει – σχεδόν ποτέ – από το πλευρό του και η Malia. Έλειπε όμως η μικρή του κόρη, Sasha και αυτό έγινε αντιληπτό μόνο όταν ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του.

«Malia και Sasha, υπό δύσκολες συνθήκες, καταφέρατε να γίνεται δύο εκπληκτικές νεαρές γυναίκες. Είστε έξυπνες και όμορφες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είστε ευγενικές και σκεπτόμενες, γεμάτες πάθος. Από όλα όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου, πιο περήφανος από όλα είμαι για το γεγονός ότι είμαι ο μπαμπάς σας», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σύμφωνα με το CNNi, και η κάμερα έδειξε τη Μισέλ να αγκαλιάζει την Malia.

2017 01 11T032920Z 265824719 RC1CED7F13F0 RTRMADP 3 USA OBAMA

(Πηγή: REUTERS/Jonathan Ernst)

Και κάπου εκεί άρχισαν οι twitterάδες να ψάχνουν την μικρή κόρη του Ομπάμα χρησιμοποιώντας μάλιστα το hashtag #whereisshasha.

Ήταν σε κάποια ειδική αποστολή του Λευκού Οίκου σχετικά με την τρομοκρατία ή έψαχνε τις φορολογικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ;

Η φαντασία των χρηστών του twitter ήταν απολαυστική όμως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Η 15χρονη Sasha, όπως δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, δεν παρέστη στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα καθώς το πρωί είχε μία εξέταση στο σχολείο όπου φοιτεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ομπάμα αποχαιρέτησε τον αμερικανικό λαό-Η συγκίνηση και η αγκαλιά στην Μισέλ (vis&pics)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ