ΚΟΣΜΟΣ

Ιατρικό θαύμα: Κοριτσάκι 2 ετών επέζησε από πνιγμό σε πισίνα

Ιατρικό θαύμα: Κοριτσάκι 2 ετών επέζησε από πνιγμό σε πισίνα
Courtesy the Loboda family

Ήταν στις 29 Δεκεμβρίου του 2016, όταν ο Matt και η Kristin Loboda, από την Tampa της Φλόριντα είχαν επισκεφτεί μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους μια οικογένεια στο Phoenix, της Αριζόνα.

Ο Matt ξαφνικά παρατήρησε ότι η μόλις 19 μηνών κόρη του, Joy, έλειπε.

«Ένοιωθα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Έτσι, έτρεξα προς τη λίμνη. Έκανα τον κύκλο τέσσερις φορές και στιγμιαία ένοιωσα ανακούφιση. Ξαφνικά άκουσα τις φωνές της Holly να με φωνάζει και να με καλεί να πάω στην πισίνα», γράφει ο Matt στη σελίδα του στο Facebook.

Όταν έφτασε εκεί είδε το άψυχο σώμα της μικρής να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού. Αφού την έβγαλε από το νερό της έδωσε το φιλί της ζωής έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει.

Το τηλέφωνο χτύπησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αρχές έπρεπε να πάνε επειγόντως σε ένα σπίτι όπου ένα μωρό είχε πέσει σε μια πισίνα. Αυτός που έφτασε πρώτος εκεί ήταν ο Ronald Bryant.

Φτάνοντας εκεί είδε τον πατέρα της μικρής να της δίνει το φιλί της ζωής και τη μητέρα να της κρατάει το κεφαλάκι.

Για τον Bryant δεν ήταν η πρώτη φορά στα 19 χρόνια καρίερας, που ήταν μπροστά σε τέτοιο συμβάν. «Τα πάντα μέσα μου έλεγαν ότι ήταν ήδη πολύ αργά και το παιδί είχε πεθάνει».

Λίγο αργότερα έφτασε στο σπίτι το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο. Ενώ οι γονείς του ήταν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, ένας γιατρός ενημέρωσε την οικογένεια ότι το παιδί είχε καρδιακό παλμό.

Στη συνέχεια οι γιατροί τοποθέτησαν έναν αναπνευστήρα στην μικρή περιμένοντας να γίνει το θαύμα.

Στις 7 Ιανουαρίου έδειχνε να ανακτά την αναπνοή της.

Δυο μέρες αργότερα το παιδί μπορούσε να θηλάσει. Την επόμενη άρχισε να χαμογελά στους γονείς της. Το θαύμα είχε γίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ