ΚΟΣΜΟΣ

Ορκωμοσία Τραμπ: Οι αλλαγές στον Λευκό Οίκο

Ορκωμοσία Τραμπ: Οι αλλαγές στον Λευκό Οίκο
REUTERS/Jonathan Ernst

Με την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία των ΗΠΑ έρχονται και οι αλλαγές στον εσωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου, ανάλογα με τις επιθυμίες των νέων ενοίκων.

Το νέο προεδρικό ζεύγος μπορεί να αλλάξει όλους τους χώρους ακόμα και τη διαρρύθμιση, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Για παράδειγμα, ο Μπαράκ Ομπάμα προσέθεσε ένα γήπεδο μπάσκετ ενώ η Μισέλ αποφάσισε να αλλάξει τη διακόσμηση σε αρκετά δωμάτια.

Πως γίνεται η μετακόμιση

Όταν φτάνει η ώρα της άφιξης της νέας «πρώτης οικογένειας» των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο, τα πάντα είναι στην εντέλεια. Όμως η μετακόμιση είναι αρκετά περίπλοκη υπόθεση καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε πέντε ώρες τουλάχιστον.

Και αυτό γιατί δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα μέχρι να φύγει ο απερχόμενος πρόεδρος, για να μην νιώσει ότι.. τον διώχνουν.

2017 01 15T201343Z 356949445 RC136A8F3460 RTRMADP 3 USA TRUMP INAUGURATION

(REUTERS/Carlos Barria)

Έτσι, όταν η οικογένεια Ομπάμα φύγει από τον Λευκό Οίκο, αμέσως οι ειδικοί θα πιάσουν δουλειά για να διαμορφώσουν το χώρο σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειας Τραμπ.

Όταν φτάσει η ώρα που η οικογένεια Τραμπ θα μπει στον Λευκό Οίκο, οι αλλαγές θα έχουν γίνει ήδη.

Τι θα κάνει η Μελάνια

Ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ δεν έχουν ζητήσει να γίνουν αλλαγές στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, εκτός από μία.

Η νέα «Πρώτη Κυρία» ζήτησε μόνο να δημιουργηθεί ένα «glam room». Λογικό αν σκεφτούμε ότι είναι πρώην μοντέλο.

Τι είναι όμως το glam room; Πρόκειται για ένα δωμάτιο το οποίο θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά η κυρία Τραμπ για να ετοιμάζεται για τις δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του νέου προέδρου. Εκεί, θα καλεί τους συνεργάτες της για να επιμεληθούν την εμφάνισή της: να χτενίσουν τα μαλλιά της, να τη βάψουν και να την ντύσουν.

image

(Reuters)

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η επί 17 χρόνια μακιγιέρ της Μελάνια, Nicol Bryl, η νέα «Πρώτη Κυρία» έχει ζητήσει ο χώρος να είναι άνετος και να έχει τον κατάλληλο φωτισμό.

«Η Melania θέλει ένα δωμάτιο που θα διαθέτει τον πλέον τέλειο φωτισμό, κάτι που θα κάνει τη δουλειά μας ως δημιουργική ομάδα πολύ πιο αποτελεσματική, καθώς ο τέλειος φωτισμός μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει οποιαδήποτε εμφάνιση», είπε η Bryl στο περιοδικό US Weekly, προσθέτοντας πως η όλη διαδικασία για το καθημερινό μακιγιάζ της Melania «διαρκεί περίπου μία ώρα και 15 λεπτά και απαιτεί αδιάλειπτη συγκέντρωση».

12 copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ