ΚΟΣΜΟΣ

Ορκωμοσία Τραμπ: Έφτασε στην Ουάσινγκτον ο νέος πρόεδρος (pics&vid)

Ορκωμοσία Τραμπ:  Έφτασε στην Ουάσινγκτον ο νέος πρόεδρος (pics&vid)
REUTERS/Jonathan Ernst

Προσγειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με ένα από τα κυβερνητικά αεροσκάφη στην Ουάσιγκτον, αποχαιρετώντας την Νέα Υόρκη και την επιχειρηματική ζωή. 

Συνοδευόμενος από τα παιδιά, τα εγγόνια του αλλά και την Μελάνια, ο Τραμπ έφτασε στην Ουάσιγκτον από την Νέα Υόρκη λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

640x640 5

Η Ιβάνκα Τραμπ, κατεβαίνει από το αεροσκάφος, κρατώντας στην αγκαλία τον γιο της (REUTERS/Jonathan Ernst)

640x640 9

Αποβιβάζονται οι Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, η γυναίκα του Βανέσα, ο Έρικ Τραμπ με τη γυναίκα του Λάρα και τα παιδιά τους. (REUTERS/Jonathan Ernst)

Αρχικά κατέβηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας από το αεροσκάφος και στο τέλος εμφανίστηκε ο ίδιος, συνοδευόμενος από την κομψή νέα Πρώτη Κυρία στο πλευρό του, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που τους υποδέχτηκε στην στρατιωτική βάση Joint Base Andrews.

640x640 7

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια κατεβαίνουν τελευταίοι χαιρετώντας (REUTERS/Jonathan Ernst)

Ο νεός πλανητάρχης θα μείνει στο ξενοδοχείο του "Trump International Hotel", στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ μέχρι την μετακόμισή του στον Λευκό Οίκο. Φτάνοντας στο πολυτελές ξενοδοχείο, έδωσε μια μικρή ομιλία έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύζυγό του.

640x640 12

REUTERS/Jonathan Ernst

640x640 11

Το φιλί του Ντόναλντ Τραμπ στην Μελάνια (REUTERS/Jonathan Ernst)

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και οι δυνάμεις ασφαλείας ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη αυριανή μέρα της ορκωμοσίας του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ. Η Πρώτη Οικογένεια έχει ήδη αποχαιρετίσει την Νέα Υόρκη και ο ιός Έρικ Τραμπ ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με την Λάρα Λία Τραμπ και τον πατέρα του, γράφοντας: "Τόσες πολλές μνήμες σε αυτό το γραφείο. Σίγουρα θα μας λείψει!"

Η ορκωμοσία θα του νέου πλανητάρχη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή περίπου στις 11 το πρωί (ώρα ΗΠΑ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ