ΚΟΣΜΟΣ

Επιχείρησε να περπατήσει πάνω σε σχοινιά και έπεσε από ύψος 30 μέτρων (vid)

Επιχείρησε να περπατήσει πάνω σε σχοινιά και έπεσε από ύψος 30 μέτρων (vid)
twitter

Κανείς δεν γνωρίζει πώς και γιατί βρέθηκε να περπατά πάνω σε καλώδια-σχοινιά, ακροβατώντας σε ύψος 30 μέτρων και επιχειρώντας να φτάσει από την ταράτσα μίας πολυκατοικίας στην άλλη, διανύοντας απόσταση περίπου 100 μέτρων. Η ουσία είναι ότι δεν τα κατάφερε, καθότι-πολύ απλά-δεν ήταν ακροβάτης. Στα μισά της διαδρομής, έχασε την ισορροπία του και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο λόγος για έναν 20χρονο από την ρωσική πόλη Κουρσκ, ο οποίος, για άγνωστο λόγο, σύμφωνα με το RT ανέβηκε στην ταράτσα εννιαώροφης πολυκατοικίας και άρχισε να ακροβατεί πάνω στα καλώδια που έφταναν μέχρι την ταράτσα μιας δεύτερης πολυκατοικίας 100 μέτρα μακρύτερα. Άπειρος καθώς ήταν, όμως, δεν έφτασε πολύ μακριά. Μια κάμερα κατέγραψε την πτώση του στο κενό και τον θάνατό του.

Οι γονείς του είπαν στους αστυνομικούς ότι ουδέποτε είχε επιχειρήσει κάτι ανάλογο και ότι είχε προβλήματα με ναρκωτικά. Ο κολλητός του φίλος, πάλι, τόνισε με σιγουριά ότι το περιστατικό αυτό δεν είχε να κάνει με χρήση ναρκωτικών και ότι μάλλον το θύμα ήθελε να κάνει κάτι extreme με αφορμή τα 20ά του γενέθλια που γιόρτασε στις 22 Ιανουαρίου. Μία ημέρα πριν τον θάνατό του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ