ΗΠΑ: Και επισήμως νέος ΥΠΕΞ ο Ρεξ Τίλερσον
Η Αμερικανική Γερουσία επικύρωσε την Τετάρτη τον διορισμό του Ρεξ Τίλερσον στο πόστο του νέου υπουργού Εξωτερικών, παρά τις επιφυλάξεις αρκετών γερουσιαστών για τις σχέσεις που διατηρεί με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση, 56 γερουσιαστές ψήφισαν υπέρ του διορισμού του Τίλερσον και 43 κατά.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η ψηφοφορία ακολούθησε κυρίως τις κομματικές γραμμές, με κάθε Ρεπουμπλικανό να υπερψηφίζει τον Τίλερσον και σχεδόν κάθε Δημοκρατικό να καταψηφίζει τον διορισμό του.
Οι Δημοκρατικοί προσπάθησαν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, να καθυστερήσουν την ψηφοφορία εξαιτίας των αντιμεταναστευτικών διαταγμάτων.
Όπως τόνισαν, επιθυμούσαν να θέσουν περισσότερες ερωτήσεις στον Τίλερσον για το θέμα, μετά την υπογραφή των διαταγμάτων από τον Τραμπ την περασμένη Παρασκευή.
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
11:36
Στοχευμένοι έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Ανατολική Αττική – Παραβάσεις σε 1 στις 2 επιχειρήσεις
11:26
Καύσιμα: Σήμερα η τελευταία ημέρα επιδότησης στο diesel - «Σε δύο εβδομάδες οι μειώσεις στην αντλία»
11:26
Ιράν: Νεκροί δύο Φρουροί της Επανάστασης σε «τρομοκρατική επίθεση»
11:24