ΚΟΣΜΟΣ

Περίπου 100 άνθρωποι σε ομηρία στο Παρίσι

Περίπου 100 άνθρωποι σε ομηρία στο Παρίσι
Δρόμοι κλειστοί στη γαλλική πρωτεύουσα David Wolff - Patrick/Getty Images/Ideal Images

Τους 100 φτάνουν οι όμηροι στο θέατρο Μπατακλάν σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία ενώ ανεπιβεβαίωτες πηλροφορίες κάνουν λόγο. "Υπάρχει αίμα παντού, οι τρομοκράτες χρυπούσαν στο ψαχνό" δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας σε γαλλικό ιδιωτικό σταθμό. 


Υπάρχει αίμα παντού οι τρομοκράτες χτυπούσαν στο ψαχνό. Από το θέατρο Μπατακλάν, όπου σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης βρίσκεται σε εξέλιξη ομηρία. Οι πληροφορίες αυτήν τη στιγμή είναι συγκεχυμένες καθώς είναι άγνωστο αν οι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο θέατρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία αμερικανικού συγκροτήματος και κρατούν ομήρους, ή αν έχουν εγκαταλείψει το χώρο ή έχουν εξουδετερωθεί από τους αστυνομικούς. Τουλάχιστον 100 άνθρωποι βρίσκονταν στο θέατρο όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Η πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έχει αιφνιδιάσει τις γαλλικές αρχές και έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο ενώ χιλιάδες θεατές βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο Στάδιο. Έξω από το γήπεδο έγιναν δύο επιθέσεις αυτοκτονίας από καμικάζι. Οι πληροφορίες μέχρι αυτήν την ώρα κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4-0 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ