ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα εξέδιδε την ανήλικη κόρη της μέσω διαδικτύου

Μητέρα εξέδιδε την ανήλικη κόρη της μέσω διαδικτύου
Φωτογραφία αρχείου REUTERS

Μία απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Γερμανία, όπου μια μητέρα  εξέδιδε μέσω διαδικτύου την ανήλικη κόρη της, αναρτώντας αγγελίες όπου προσέφερε, έναντι αμοιβής, τις σεξουαλικές υπηρεσίες της, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να την παρουσιάζει ως ενήλικη. 

Η υπόθεση εκτυλίχθητε το διάστημα 2012-2013, οπότε και το κορίτσι ήταν 16 ετών, ενώ το γερμανικό δικαστήριο που συνεδρίασε την Τετάρτη την καταδίκασε σε κάθειρξη 4 ετών για μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου.

Μάλιστα, βάσει του κατηγορητηρίου, η ίδια η μητέρα, μια 37χρονη βοηθός νοσοκόμα, είχε ενθαρρύνει τον σύντροφό της να κακοποιήσει και την ακόμα νεότερη κόρη της.

Η δίκη διεξήχθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ηλικίας του θύματος, που ήταν ανήλικη την εποχή που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Ο πρώην σύντροφός της, Κλέμενς Φ., ηλεκτρολόγος ηλικίας 40 ετών, δικάστηκε επίσης από το ίδιο δικαστήριο με την κατηγορία ότι κακοποίησε την ανήλικη και μία από τις αδελφές της, ηλικίας εκείνη την περίοδο 11 ετών και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4 ετών και 10 μηνών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες, διαπραγματευόταν το αντίτιμο και έπαιρνε τα χρήματα. Απείλησε δε την κόρη της ότι θα τη διώξει από το σπίτι τους, εάν δεν δεχόταν να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τους άνδρες.

Στη δίκη που ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου, η Νικόλ Γκ. ομολόγησε τις πράξεις της, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου, Φίλιπ Σούντεν, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Η κατάθεση του θύματος κρίθηκε από τη δικαστή λεπτομερής και αξιόπιστη.

Αντιθέτως, ο πρώην σύντροφός της αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη και κατήγγειλε μια συνωμοσία την οποία εξύφαναν η μητέρα και μία από τις κόρες της. Επιπλέον διέψευσε ότι υπήρξε σύντροφος της συγκατηγορούμενής του, παρόλο που τα στοιχεία αποδείκνυαν τη σχέση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ