ΚΟΣΜΟΣ

Εκθαμβωτική η Μελάνια Τραμπ δίπλα στην σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού (pics)

Εκθαμβωτική η Μελάνια Τραμπ δίπλα στην σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού (pics)
REUTERS/Joe Skipper

Υπέρλαμπρη εμφανίστηκε η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μελάνια Τραμπ κατά την διάρκεια της ξενάγησης της συζύγου του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε, Άκιε, στους κήπους του Λευκού Οίκου.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ιαπωνίας πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ για να μπορέσουν οι ηγέτες να συζητήσουν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.

Στο πλαίσιο του εθιμοτυπικού η Μελάνια Τραμπ έκανε μια βόλτα με την Άκιε Άμπε στους κήπους του Λευκού Οίκου.

Με ένα λευκό σύνολο, που τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της, έλαμψε δίπλα στην κ. Άμπε που επέλεξε μια πιο συντηρητική εμφάνιση.

Η Μελάνια Τραμπ φορούσε και πάλι χαμηλά παπούτσια και υπερσκίασε την Άκι Άμπε με την κομψή και συνάμα αισθησιακή εμφάνιση της.

Εντύπωση προκάλεσε το ενδιαφέρον που έδειξε η πρώτη κυρία για την κηπουρική και όπως έγινε γνωστό επιθυμία της είναι να ασχοληθεί προσωπικά με την φροντίδα των Κήπων, όπως έκανε και η Μισέλ Ομπάμα.

«Ως μητέρα και ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ η κ. Τραμπ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει και να συνεχίσει την παράδοση των Κήπων του Λευκού Οίκου, ειδικά του Kitchen Garden και του Κήπου των Ρόδων», είπε στο CNNi η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, επικεφαλής σύμβουλος της πρώτης κυρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ