Τέσσερις νεκροί από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν χιονοστιβάδα χτύπησε τις γαλλικές Άλπεις, κοντά στο χιονοδρομικό θέρετρo Tignes.
Συνολικά, σύμφωνα με διεθνή μέσα, εννέα σκιέρ θεωρούνται αγνοούμενοι και αναζητούνται από τις Αρχές που έχουν στείλει δύο ελικόπτερα να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης της αστυνομίας, όπως δήλωσε ένας τοπικός αξιωματούχος.
Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί δύο άνθρωποι στην πλαγιά Λαβασέτ, η κατάσταση των οποίων θεωρείται κρίσιμη, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών αναμένεται επίσης να αυξηθεί.
Οι διασώστες, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπίσει και τους υπόλοιπους σκιέρ και προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν, παρ' ότι το έργο τους δυσχεραίνεται από την μεγάλη ποσότητα του χιονιού.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
To Disney+ επενδύει στα κάθετα βίντεο για να αυξήσει τη καθημερινή εμπλοκή των χρηστών
15:08
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες σφοδρές χιονοπτώσεις σε Γαλλία και Βρετανία - Έως και 30 εκατ. χιονιού στην κεντρική Αγγλία (pics)
14:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε λειτουργία από την Δευτέρα (12/01) τα ανακαινισμένα χειρουργεία του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»
14:53
ΕΛΛΑΔΑ
Διακόπτεται το δρόμολόγιο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Αθήνα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
14:46
ΚΟΣΜΟΣ