Δηλητηριάστηκε ο αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Μαλαισία
Νεκρός βρέθηκε ο ετεροθαλής αδελφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, στη Μαλαισία και συγκεκριμένα στη Κουάλα Λουμπούρ, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, δηλητηριάστηκε.
Υπενθυμίζεται ότι ο αδελφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ναμ είχε βρει καταφύγιο στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας μετά την εκτέλεση του θείου του, Γιανγκ Σονγκ Θάεκ, από τον αδελφό του.
Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σκοτώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Όπως μεταδίδει το Reuters ύποπτες για το θάνατο του, φαίνεται να είναι δύο γυναίκες πράκτορες από την Βόρεια Κορέα οι οποίες εικάζεται ότι τον δηλητηρίασαν.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: «Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν συμπεριλαμβάνει Λίβανο» - Η ανακοίνωση από το γραφείο του Νετανιάχου
07:57
ΚΟΣΜΟΣ
Apocalypse now (Trump edition)
07:45
ΑΓΟΡΕΣ
Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν για εκεχειρία - Πτώση 15%
07:43
ΔΙΕΘΝΗ
Osama Mobarez (EMGF): Θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ενεργειακών συστημάτων
07:42
ΕΛΛΑΔΑ