ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πιο επική απάντηση χωρισμού που έχετε διαβάσει ποτέ (pics)

Αυτή είναι η πιο επική απάντηση χωρισμού που έχετε διαβάσει ποτέ (pics)
Twitter

Είναι μόλις 20 ετών αλλά έχει βάλει «κόκκινες γραμμές» στις σχέσεις του. Πρωταγωνιστής αυτής της απίθανης ιστορίας είναι ο Nick Lutz ο οποίος αν και τον χώρισε η κοπέλα του δεν τα «έβαψε μαύρα».

 

Κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα του έγραψε ένα γράμμα μέσα από το οποίο θέλησε να του ζητήσει συγνώμη. Αυτός αντί να το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων αποφάσισε να πάρει ένα κόκκινο στυλό, να της διορθώσει το κείμενο και στη συνέχεια να το βαθμολογήσει.

Η νεαρά μπορεί να πέρασε την βάση καθώς βαθμολογήθηκε με 6,1 στα 10 αλλά το γράμμα της είχε αρκετά λάθη (ορθογραφικά και συντακτικά). Σύμφωνα με τον «επιμελητή» το κείμενο είχε μια εξαιρετικά μεγάλη εισαγωγή και έκανε πολλές επαναλήψεις.

Παράλληλα, της τόνισε ότι έπρεπε να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της με αποδείξεις: «Λες ότι δεν με απάτησες ποτέ αλλά κατηγορείς τον εαυτό σου. Για ποιο πράγμα αναλαμβάνεις την ευθύνη; Πάρε μία ξεκάθαρη θέση» της έγραψε χαρακτηριστικά.

«Μεγάλη εισαγωγή, μικρός επίλογος, καλό κύριο θέμα αλλά χωρίς επιχειρήματα για να το υποστηρίξεις. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές», έγραψε στο τέλος.

Στη συνέχεια ο 20χρονος δημοσίευσε το διορθωμένο γράμμα στο Twitter και έκτοτε αυτό έγινε viral.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ