Το δώρο του Τομ Χανκς στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου (vid)
Ο αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς πρόσφερε την Πέμπτη, μια καινούργια μηχανή espresso, στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν τον «δίκαιο αγώνα τους για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αμερικανική παράδοση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο Χανκς αποφασίζει να τέρψει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται σε μια μικρή και σκοτεινή αίθουσα, με το άρωμα του φρέσκου, ζεστού καφέ.
Τους είχε δωρίσει μια πρώτη μηχανή επί των ημερών στην προεδρία του Τζορτζ Ου. Μπους (2001-2009), όταν εξεπλάγη μαθαίνοντας πως δεν είχαν. Και κατόπιν μια δεύτερη το 2010, επί των ημερών του Μπαράκ Ομπάμα, όταν έμαθε πως η πρώτη είχε χαλάσει, πειράζοντας τους δημοσιογράφους γιατί δεν την πρόσεχαν.
Αυτή τη φορά, το δώρο του συνοδευόταν από ένα δακτυλογραφημένο μήνυμα, με εικονογράφηση μια γκραβούρα με αμερικανούς στρατιώτες που συνοδεύουν αιχμαλώτους.
«Στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου. Συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα σας για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αμερικανική παράδοση. Πάνω απ' όλα την αλήθεια», έγραψε ο Τομ Χανκς.
Ιράν: Τουλάχιστον 2.571 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά τις διαδηλώσεις
09:01
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου
09:01
Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:58
Ο ιππότης που κλέβει την παράσταση: Το νέο prequel του Game of Thrones είναι σκέτη απόλαυση
08:49