ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεάν διακοπές στη Νέα Ζηλανδία σε όσους σπεύσουν για συνέντευξη στο Wellington (Vid)

Δωρεάν διακοπές στη Νέα Ζηλανδία σε όσους σπεύσουν για συνέντευξη στο Wellington (Vid)
wellingtonnz.com

Η Νέα Ζηλανδία προσφέρει ένα από τα πιο δελεαστικά πακέτα εργασίας στον κόσμο. Η βιομηχανία της τεχνολογίας στην πόλη Wellington αναζητά ειδικούς στις καινοτόμες επιστήμες και καλύπτει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε όσους αποδεχτούν την πρόσκληση.

Το πρόγραμμα Looksee, σε συνεργασία με το πρακτορείο οικονομικής ανάπτυξης της πόλης και μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού, θα φιλοξενήσουν εκατό υποψηφίους.

Η υποχρέωση που έχουν όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα είναι να εμφανιστούν σε προκαθορισμένα ραντεβού με «πρωτοπόρες εταιρίες τεχνολογίας».

Στη συνέχεια, όπως γράφει ο Independent, αυτές οι εταιρίες θα κάνουν προσφορές στους καλύτερους υποψηφίους. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ως τις 20 Μαρτίου. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως τις 11 Μαΐου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εταιρίες προσπαθούν να προσελκύσουν εργαζόμενους με αυτή τη μέθοδο. Στο παρελθόν το Netflix καλούσε νέους και ταλαντούχους φωτογράφους να βρεθούν στα στούντιο των δημοφιλέστερων σειρών του και να αποδείξουν με τα κλικ τους ότι αξίζουν απολαβές 2000 δολαρίων την εβδομάδα. Το Facebook επίσης λέγεται ότι καλύπτει τα αεροπορικά έξοδα των υποψηφίων για εργασία.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ