ΚΟΣΜΟΣ

Ο εγγονός του Τραμπ κερδίζει ξανά τους φωτογράφους με το... ελικόπτερό του (pics)

Ο εγγονός του Τραμπ κερδίζει ξανά τους φωτογράφους με το... ελικόπτερό του (pics)
REUTERS/Kevin Lamarque

Ο μικρός Ζόζεφ Κούσνερ, εγγονός του Ντόναλντ Τραμπ, είναι αγαπητός στην Ουάσιγκτον και ιδίως στους φωτογράφους του Λευκού Οίκου.

Το μεσαίο παιδί της «Πρώτης Κόρης» και στενού συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ, Τζάρεντ Κούσνερ, έκλεψε ακόμα μια φορά τα βλέμματα όταν την Παρασκευή πήγε να επισκεφτεί τον παππού του μαζί με την μεγάλη του αδερφή του Αραμπέλλα. Ενώ η προεδρική εγγονή φαίνεται να είναι πιο χαμηλών τόνων, να χαιρετάει με ένα χαμόγελο και να δείχνει πιο ήσυχη και ντροπαλή, ο μικρός Ζόζεφ έχει οικειότητα με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

640x640 3
640x640 4
640x640 5 copy

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Kevin Lamarque που τράβηξε για λογαριασμό του Reuters, o μικρός φεύγοντας από την προεδρική οικία, κρατώντας το χέρι τον παππού Τραμπ, σηκώνει το στρατιωτικό του ελικοπτεράκι δείχνοντας το στους φωτογράφους. Στη συνέχεια, ανενόχλητος συνεχίζει να παίζει με αυτό μέχρι και τη στιγμή που ανεβαίνει στο Marine One, για να επιστρέψει στη Φλόριντα.

640x640 6
640x640 7
640x640 8

Τα προεδρικά εγγόνια τραβάνε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού καθώς και η ίδια η Ιβάνκα Τραμπ ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της στο Instagram, όπου είναι επίσης ιδιαίτερα αγαπητά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που λαμβάνει.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Η τελευταία φορά πάντως που ο μικρός Ζόζεφ πήρε αρκετά κλικ ήταν όταν στεκόταν στο παράθυρο του Οβάλ Γραφείου και έκανε αθώες γκριμάτσες ακουμπώντας στο τζάμι.

640x640 5

(Φωτογραφίες: REUTERS/Kevin Lamarque)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ