Ερντογάν: Καταφύγιο τρομοκρατών η Γερμανία
Δριμεία επίθεση κατά της Γερμανίας αλλά και δημοσιογράφου της εφημερίδας Die Welt, Ντενίζ Γιουτζέλ, εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία οι σχέσεις Άγκυρας και Βερολίνου χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε τις γερμανικές αρχές ότι «παρέχουν καταφύγιο σε τρομοκράτες» και συμπλήρωσε ότι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Die Welt, που έχει τουρκική και γερμανική υπηκοότητα κι ο οποίος προφυλακίστηκε στην Τουρκία, είναι Κούρδος αυτονομιστής και ταυτόχρονα «γερμανός πράκτορας».
«Οι γερμανικές αρχές πρέπει να δικαστούν, καθώς βοηθούν και παρέχουν καταφύγιο σε τρομοκράτες» δήλωσε ο Ερντογάν σύμφωνα με το ΑΠΕ σε ομιλία που εκφώνησε στην Κωνσταντινούπολη, καταδικάζοντας ταυτόχρονα την ακύρωση συγκεντρώσεων υπέρ του στη Γερμανία όπου ήταν προγραμματισμένο να παραστούν και τούρκοι υπουργοί.
Ονδούρα: Η εκλογική επιτροπή κρίνει παράνομη την ανακαταμέτρηση των ψήφων
10:42
«Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»: Τι απαντά η Κίνα στους δασμούς Τραμπ λόγω Ιράν
10:41
Προβλήματα πτήσεων στο αεροδρόμιο της Βιέννης και της Πράγας λόγω παγετού
10:40
Άλμα 6% για τη μετοχή της Orsted - Πράσινο φως για την επανέναρξη των εργασιών
10:36