Καταζητείται ο ένας δράστης για τις επιθέσεις στο Παρίσι
Η γαλλική αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη ενός άνδρα που εμπλέκεται στις επιθέσεις της Παρασκευής, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Επικαλούμενο αστυνομικές πηγές το γαλλικό κανάλι BFM TV μετέδωσε ότι ο Γάλλος που νοίκιασε το Volkswagen Polo που εθεάθη έξω από το θέατρο Μπατακλάν, όπου σκοτώθηκαν 89 άνθρωποι δεν ήταν «ανάμεσα στους επτά νεκρούς δράστες ή στους συλληφθέντες στο Βέλγιο».
Ο σταθμός μετέδωσε ότι η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο τρεις άνδρες στα Γαλλο-Βελγικά σύνορα, το Σάββατο το βράδυ, ωστόσο αφού τα ονόματα τους δεν βρίσκονταν σε λίστα καταζητούμενων, τους επέτρεψε να φύγουν, μάλλον προς το Μόλενμπεκ, το προάστιο των Βρυξελλών όπου συνελήφθησαν οκτώ άνθρωποι συνολικά.
«Δεν είναι γνωστό αν ο άνδρας που καταζητείται έλαβε μέρος στις επιθέσεις ή αν ήταν συνεργός, όμως είναι ξεκάθαρο ότι το όνομά του δεν περιλαμβάνεται μεταξύ εκείνων που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής», μετέδωσε ο σταθμός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επτά συλλήψεις στο Βέλγιο - Ερευνάται σύνδεση με εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων
Από τις Βρυξέλλες δύο από τους δράστες
Βρέθηκαν Καλάσνικοφ στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Παρίσι
Στην Ελλάδα εκδόθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του τρομοκράτη
Ιρανοί αναζητούν καταφύγιο στην Τουρκία: «Σκοτώνουν αδιακρίτως, δεν έχετε ιδέα τι γίνεται», λένε
15:52
«Εξηγήσεις» στη Βουλή για τη συμφωνία Mercosur ζητεί το ΠΑΣΟΚ
15:49
Πλακιάς για Καρυστιανού: Όλοι ασχολούνται με το κόμμα, όχι με τη δίκη - Δεν είναι μία η μάνα των Τεμπών (vids)
15:45
Αίτηση πτώχευσης από την Saks Global - Υπό πίεση η αγορά πολυτελών προϊόντων
15:43