Συντριβή ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συντριβή ελικοπτέρου στην περιοχή στην περιοχή Büyükçekmece της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικού δημάρχου που φιλοξενεί η ιστοσελίδα sabah.
Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, στο οποίο επέβαιναν στελέχη της εταιρείας αλλά και καλεσμένοι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποια τεχνική βλάβη που οδήγησε στη συντριβή ή αν έπαιξαν ρόλο οι άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς επικρατεί ομίχλη στην περιοχή.
Οι φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής συγκλονίζουν καθώς δείχνουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου τύπου Sikorsky S-76, στα βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Ε-5. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν κυκλοφορούσαν πολλά αυτοκίνητα.
Η εξέλιξη της κακοκαιρία «Deborah» τις επόμενες ώρες - Μειώθηκε η πιθανότητα «μετεωρολογικής βόμβας» (vid)
21:40
Χειροπέδες σε 14χρονο μαθητή στο Νέο Ηράκλειο που πήγε σχολείο με μαχαίρι και σουγιά (vid)
21:30
Eurojackpot 27/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 59 εκατ. ευρώ
21:21
Ιράν: Μετά τις επιθέσεις σε υποδομές, αβέβαιη η απάντηση σε Τραμπ - Ρούμπιο: «Λίγες εβδομάδες ακόμη»
21:15