ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το ακριβότερο Τάκος στον κόσμο και κοστίζει 25.000 δολάρια (pic)

Αυτό είναι το ακριβότερο Τάκος στον κόσμο και κοστίζει 25.000 δολάρια (pic)
Grand Velas Los Cabos

Τα Τάκος είναι ένα παραδοσιακό Μεξικάνικο πιάτο το οποίο φτιάχνεται από τορτίγια διπλωμένη ή γυρισμένη σε μορφή πίτας. Το κόστος τους είναι χαμηλό και μπορείτε να απολαύσετε ένα με λιγότερα από δέκα Πέσος (0,50 Ευρώ).

Ο Juan Licerio Alcala, executive chef του Grand Velas Los Cabos Resort, που βρίσκεται στην Baja California έχει δημιουργήσει τα πιο ακριβά Τάκος του κόσμου, τα οποία κοστίζουν 25.000 δολάρια, το κομμάτι.

Τι περιέχει όμως αυτή η λιχουδιά με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται η τιμή του;

Μέσα στην τορτίγια καλαμποκιού τοποθετεί ψήγματα χρυσού 24 καρατίων, βόειο κρέας Kobe, καραβίδες, χαβιάρι Almas Beluga και τυρί Μπρι με μαύρη τρούφα. Στη συνέχεια η λιχουδιά είναι «ντυμένη» με μια σάλτα που έχει βάση τσίλι Morita,καφέ Kopi Luwak πασπαλισμένες με βρώσιμες νιφάδες χρυσού.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν γίνεται ουρά από πελάτες του εστιατορίου για να πληρώσουν για ένα τάκος 25.000 δολάρια. Για να ακριβολογούμε -μέχρι στιγμής ουδείς έχει ενδιαφερθεί να το απολαύσει.

most expensive taco

Σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος να το παραγγείλει, θα πρέπει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο. Πρέπει να μένει στην σουίτα του Grand Velas Los Cabos Resort, και να δώσει προκαταβολή 12.500 για να αγοραστούν τα υλικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ