ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανός παιδεραστής τραγούδησε στο βρετανικό X-Factor

Ισπανός παιδεραστής τραγούδησε στο βρετανικό X-Factor
itv 2

Ένας Ισπανός παιδεραστής καταζητούμενος στην πατρίδα του για το βιασμό ενός δεκάχρονου κοριτσιού τραγούδησε στο βρετανικό X-Factor, το 2009.

 

Πρόκειται για τον 46χρονο Manuel Sanchez Pons ο οποίος μάλιστα είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει εκ των κριτών τον Simon Cowell όταν τραγούδησε το «With Or Without You» των U2.

Ο επικίνδυνος παιδεραστής είχε καταδικαστεί σε 23 χρόνια κι έξι μήνες από δικαστήριο της Palma στη Μαγιόρκα για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ήρθαν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Οι ουλές που άφησαν τα βασανιστήρια του σ' ένα 10χρονο κορίτσι το έκαναν να υποφέρει από μόνιμο μετατραυματικό στρες.

Η μητέρα της κατήγγειλε τον 46χρονο στην αστυνομία το 2007 κι εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του, αλλά αυτός είχε ήδη διαφύγει στη Μεγάλη Βρετανία από το 2004.

Φτάνοντας εκεί έπιασε δουλειά ως θυρωρός σε νοσοκομείο του Merseyside. Οι ισπανικές αρχές, αν και γνώριζαν ότι ο καταζητούμενος είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται ότι παρέλειψαν να ειδοποιήσουν τη βρετανική αστυνομία, όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ