ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκίνητο εισβάλλει σε βενζινάδικο και ανατινάζεται (vid)

Αυτοκίνητο εισβάλλει σε βενζινάδικο και ανατινάζεται (vid)
Facebook

Άγιο είχε ένας οδηγός στο Greenwood του Σιάτλ όταν συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα σε αντλίες βενζίνης ενός βενζινάδικου.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου βλέπουμε ένα Nissan X-Terra SUV να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα στις αντλίες βενζίνης πριν ανατιναχθεί και τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ταξίδευε με το λεωφορείο, το Nissan X-Terra SUV πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από δίπλα τους και αφού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο, "εισέβαλε" στο βενζινάδικο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε ένα δέντρο, αφού πρώτα είχε συγκρουστεί με άλλα οχήματα.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας τον σοβαρότατο τραυματισμό τόσο του οδηγού που το προκάλεσε, όσο και του οδηγού ενός Honda Accord, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο.

Ο παγιδευμένος οδηγός του SUV, αφού απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με πολύ βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Μία ακόμη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, επέβαινε στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ