Ατύχημα η έκρηξη σε κτίριο στις Βρυξέλλες
Η έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε μια κατοικία στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν άλλοι επτά άνθρωποι, ήταν ατύχημα.
Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσε η βελγική εισαγγελία, την Κυριακή, έπειτα από τις απαραίτητες έρευνες που έγιναν στο σημείο.
"Τα πρώτα συμπεράσματα των ειδικών δείχνουν πως υπήρξε ένα πρόβλημα με τις σωληνώσεις του αερίου. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει εγκληματική πρόθεση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία των Βρυξελλών.
Χθες το απόγευμα η έκρηξη που σημειώθηκε σε μια κατοικία, την οποία ακολούθησε πυρκαγιά που επεκτάθηκε στη γειτονική κατοικία, είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι επτά να τραυματιστούν, οι τρεις από τους οποίους σοβαρά.
Μεταξύ των τριών σοβαρά τραυματισμένων είναι δύο παιδιά ηλικίας δύο και 15 ετών, ανέφερε η εισαγγελία.
Οι πρώτες αντιδράσεις για το πλήγμα στο Ιράν: Ποιες χώρες στηρίζουν πλήρως τις ΗΠΑ
13:35
Η νέα εποχή για τη Formula 1 ξεκινά φέτος
13:35
Σε συνεχή επικοινωνία με τα ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο το υπουργείο Ναυτιλίας
13:31
Τρεις συλλήψεις και 128 προσαγωγές στην συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
13:27