ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο προπαγάνδας: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ (Vid)

Βίντεο προπαγάνδας: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ (Vid)
Youtube

Βίντεο προπαγάνδας στο οποίο μαχητικά της Βόρειας Κορέας «καταστρέφουν» ένα αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα το καθεστώς του Kim Jong-Un.

 

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο στα κρατικά μέσα ενημέρωσης ακούγεται μια γυναικεία φωνή να λέει ότι «ένα μαχαίρι θα καρφωθεί στο λαιμό αυτού του αεροπλανοφόρου ενώ οι βόμβες θα πέφτουν από τον ουρανό σε ένα κύμα φωτιάς».

Τα πλάνα του αεροπλανοφόρου φέρονται να προέρχονται από την άσκηση «Foal Eagle» των ΗΠΑ με τη Νότια Κορέα που εξόργισε το καθεστώς της Pyongyang, σύμφωνα με το Newsweek.

Ο Kim Jong-Un τις προηγούμενες ημέρες απείλησε ότι «θα κάνει στάχτη τις ΗΠΑ» με πυρηνικά όπλα αν οι ΗΠΑ «ρίξουν έστω και μια σφαίρα» στη Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βόρεια Κορέα έχει ξεκινήσει την κατασκευή νέας μηχανής για την εκτόξευση πυραύλων, προωθώντας, όπως υποστηρίζει, το διαστημικό της πρόγραμμα. Το Σάββατο, παρουσία του Kim Jong-Un, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμή του νέου κινητήρα, ο οποίος προσδίδει αυξημένη δύναμη στις μηχανές και μεγαλύτερη ασφάλεια στο χειρισμό του πυραύλου, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ