Θρίλερ με την ταυτότητα του δράστη του χτυπήματος στο Λονδίνο
Ο «ιεροκήρυκας του μίσους» Abu Izzadeen ήταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Chanel 4 ο δράστης της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, όμως όπως φαίνεται ο συγκεκριμένος ύποπτος είναι στην φυλακή.
Ο Abu Izzadeen, όπως αναφέρει το RT, εκτίει ποινή φυλάκισης, πράγμα που ανακοίνωσε και ο δικηγόρος του, άρα δεν μπορεί να έχει διαπράξει την εν λόγω τρομοκρατική επίθεση.
Το ίδιο μέσο αναμεταδίδει την «αναδίπλωση» του Chanel 4 και αναφέρει πως και ο αδελφός του Abu Izzadeen επίσης διαβεβαιώνει πως είναι στην φυλακή.
Οι αρχικές πληροφορίες σκιαγραφούσαν τον ιεροκήρυκα ως τον άνθρωπο που σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 3 άτομα και τραυματίζοντας ακόμη 20.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν κυκλοφορήσει από την πρώτη στιγμή φωτογραφίες του νεκρού δράστη, και του Izzadeen.

(@DarrenMole/Twitter)
Σε εξέλιξη το πέμπτο κύμα επιθέσεων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
21:48
Το «La La Land» επιστρέφει στους κινηματογράφους 10 χρόνια μετά την πρεμιέρα του
21:45
Μουντιάλ 2026: Έρευνα της FIFA για το πανό που σήκωσαν παίχτες της Αργεντινής στον ημιτελικό
21:40
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ επισκέπτεται την Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου
21:36