ΚΟΣΜΟΣ

Θεωρία συνομωσίας αποκαλύπτει την πλεκτάνη πίσω από την Αυστραλία

Θεωρία συνομωσίας αποκαλύπτει την πλεκτάνη πίσω από την Αυστραλία
Wikipedia

Μια μεγάλη πλεκτάνη έχει στηθεί εις βάρος της ανθρωπότητας. Η Αυστραλία δεν υπάρχει. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει χρήστης του facebook, η οποία με μια και μόνο ανάρτηση έχει ξεσηκώσει όλα το διαδίκτυο.

Η Shelley Floryd από την Στοκχόλμη δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα κείμενο στο οποίο αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια την προσωπική της θεωρία για την Αυστραλία.

Σύμφωνα με την Floryd, όσοι επιβιβάζονται σε αεροπλάνα για να πάνε στην χώρα οδηγούνται εν αγνοία τους στην νότια Αμερική ή σε κοντινά νησιά. Οι πιλότοι συμμετέχουν στην πλεκτάνη.

«Αν νομίζετε πως πάτε στην Αυστραλία, κάνετε ένα τρομερό λάθος. Οι πιλότοι είναι στο κόλπο και συνήθως σας μεταφέρουν σε κοντινά νησιά ή σε μερικές περιπτώσεις μέρη της Νότιας Αμερικής, όπου έχουν δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες και προσλάβει ηθοποιούς για να παριστάνουν τους Αυστραλούς», γράφει η Floryd στο Facebook.

Όσο για την ιστορία που θέλει τους Βρετανούς να στέλνουν τους φυλακισμένους τους εξορία στην Αυστραλία, η ίδια δηλώνει πως αυτή είναι η αρχή του ψέματος.

«Η Αυστραλία δεν είναι αληθινή. Είναι μια απάτη, δημιουργήθηκε για να μας κάνει να πιστέψουμε πως η Βρετανία μετακίνησε τους εγκληματίες σε κάποιο μέρος. Στην πραγματικότητα, όλοι μπήκαν σε πλοία και πνίγηκαν πριν μπορέσουν να ξαναδούν στεριά».

Φυσικά η θεωρία της έχει δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων με τους αυτόχθονες Αυστραλούς να γεμίζουν τον τοίχο της με μηνύματα μίσους και απειλές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ