ΚΟΣΜΟΣ

Ατλάντα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στο μετρό

Ατλάντα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στο μετρό
Twitter/@FoxNews

Ένα αιματηρό επεισόδιο εξελίχτηκε την Πέμπτη σε συρμό του μετρό στην Ατλάντα, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας έναν επιβάτη και τραυματίζοντας άλλους τρεις πριν συλληφθεί στον επόμενο σταθμό.

Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε σε συρμό της μπλε γραμμής στις 16:30, λίγο μετά την αναχώρησή του από έναν σταθμό στο δυτικό τμήμα της πόλης, δήλωσε ο Τζόζεφ Ντόρσεϊ, υπαρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης της αρχής των μέσων μαζικής μεταφοράς.

«Καθώς το τρένο βρισκόταν εν κινήσει, ο ύποπτος πυροβόλησε επανειλημμένα προς τα θύματα», ανέφερε ο Ντόρσεϊ. Τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν εκτιμάται ότι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Ένας πέμπτος άνθρωπος υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλό του καθώς οι επιβάτες προσπαθούσαν απεγνωσμένα να απομακρυνθούν από τον οπλοφόρο. Όλα τα θύματα, όπως και ο ύποπτος ήταν περίπου 30 ετών, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο WGCL της Ατλάντα ανέφεραν ότι ο άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον επιβατών αδιακρίτως.

Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη στον σταθμό Ουέστ Λέικ και κατέσχεσε ένα όπλο, ανέφερε ο Ντόρσεϊ, ωστόσο δεν έκανε καμιά εκτίμηση για τα κίνητρα του υπόπτου. Περιορίστηκε να πει ότι για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ